Information om höstens kurser.

För närvarande har vi endast kursverksamhet på A1 och C3B.
Vi meddelar när ytterligare kurser kan startas upp.

1. Kursavgifterna är 500 kr (50 kr/gång) för A1 och 700 kr (100 kr/gång) för C3B. Men för att vi skall kunna vara flexibla gör vi så att alla prickar för sig som närvarande på kurskvällar man deltar i. Vid terminens slut räknar vi ihop närvaron och man betalar för sitt deltagande, dock max 700 kr för C3B-dansare och 500 kr för övriga.

2. Det går även att betala med “friskvårdskuponger”.  Men klubben kan/får inte betala tillbaka eventuell mellanskillnad om inte hela beloppet har utnyttjats.

3. Det kommer att finnas möjlighet att köpa kaffe/te/läsk som tidigare men enbart ”inplastad” mat såsom kaffebitar och förpackade smörgåsar. Som tidigare går det bra att ha med eget fika men stöd gärna klubben med att köpa dricka mm.

4. Ni som har Swish hoppas vi kan betala med det så det inte blir så mycket sedlar och mynt att plocka med.

5.  Det kommer att finnas handsprit i lokalen men vi har inget krav på munskydd. Vill ni använda munskydd är det OK men inget krav för att få delta. Deltagarna tar eget personligt ansvar för beslutet att delta eller inte.

6. Utöver det gäller naturligtvis de generella rekommendationer från FHM som står i de flesta tidningar.

7. Alla är välkomna till klubblokalen på kurskvällarna – även om ni inte dansar den aktuella nivån – dels för att träffa klubbmedlemmar dels för att det troligen går att lägga in en dans eller två på den nivå som  besökarna kan dansa.